Spor Haber Girişi : 01 Kasım 2018 12:15

Özdilek: Her iki takım için de önemli

Özdilek: Her iki takım için de önemli
Ziraat Türkiye Kupası’nda havlu atan BB Erzurumspor, Cumartesi günü karşılayacağı Akhisar Belediye maçı için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Ziraat Türkiye Kupası’nda havlu atan BB Erzurumspor, Cumartesi günü karşılayacağı Akhisar Belediye maçı için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Her iki takım için de çok önemli bir karşılaşma. 6 puanlık bir maç” dedi. 

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu değerlendirdi. Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından tamamiyle Akhisar maçı için yoğunlaştıklarını söyleyen Özdilek, üç haftadır kaybetmeyen ve zor gol yiyen bir takım kimliğine sahip olduklarını belirtti. Oyun ve puan anlamında üzerine koyan bir Erzurumspor olduğunun altını çizen Özdilek, “Keçiören karşılaşmasıyla ilgili söyleyecek çok fazla bir şey yok. Oynamayan oyuncuların son halini görmek adına önemli bir fırsat oldu. Ama şimdi Akhisar’a kilitlenmiş durumdayız. Her iki takım için de önemli karşılaşma ve futbol zevki, kalitesi yüksek 6 puanlık bir maç olacak” dedi.

GEÇEN HAFTA CANIMIZ ÇOK ACIDI

Bir gazetecinin “Maçı kafanızda nasıl oynuyorsunuz?” sorusuna Özdilek, “Her maçta bir çok şey değişkenlik gösterebiliyor ama biz nasıl oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Her hafta olduğu gibi bu haftada biraz daha üzerine koyacağız. Moral açısından iyi bir durumdayız ve cesur bir şekilde gidip kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tabi bir diğer önemli konu hakemler. Son haftalarda neredeyse tüm maçlarda hakemlerin tavrı karşılaşmaların önüne geçmeye başladı. Bu çok tehlikeli bir durum. Daha öncede söyledim VAR çok iyi bir sistem ama adil kullanılması gerekiyor. İşte geçen hafta canımız çok acıdı” diye konuştu.

SUNU VE ERHAN YOK!

Teknik Direktör Özdilek ayrıca Kasımpaşa maçında sakatlanan Sunu’nun tedavisinin devam ettiğini Erhan Çelenk ve Sefa’nın da özel olarak çalıştığını bildirdi. 

EĞLENCELİ İDMAN

Öte yandan BB Erzurumspor, kulüp tesislerinde Akhisar hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşunun ardından minyatür kalelere kafayla gol çalışması yapan futbolcular bir hayli eğlendi. Takımın bugün öğleden sonra uçakla İstanbul’a daha sonra Manisa’ya geçecekleri öğrenildi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mansur Ak 01 Ocak 1970 02:00

    Diğer takımlara bak bide bizim derdimize bak 6 puanlık maçta sanki yukarıları hedeflemişsinde 4-5 basamak seni zirveye taşıyıcak gibi olmuş.alt tarafı ligin sonuncusuyla sondan ikincinin maçı olacak.sonraki hafta ne olacak? ..9 puanlık maç mı olacak.iki maçta 15 puan alacak nerdeyse.uyutun bakalım milleti..yönetim her nedense takımın süper lige çıkmasından hiç memnun olmadı.1.ligde ne güzel sıkıntısız idare ediyorduk herşey bir havası var.taraftarın ümidide umududa kalmadı.

  • Erdinç Korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Ne güzel yenildikçe eğleniyoruz,ligin 3 te 1 i bitti.biz 7 puandayız.bol neşeli idmanlar.