Bölge Haber Girişi : 12 Temmuz 2010 17:28

Oyunlar için eğitim çalışmaları başlıyor!..

Oyunlar için eğitim çalışmaları başlıyor!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Koordinatörlüğünün işbirliği çerçevesinde, çeşitli sektörlerin bilgilendirilmesi ve çalışanlarının eğitilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Koordinatörlüğü’nün işbirliği çerçevesinde, çeşitli sektörlerin bilgilendirilmesi ve çalışanlarının eğitilmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

 
 
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Erzurum ABİGEM Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, 2011 Koordinatörlüğü STK Temsilcisi Muhammet Ali Yılmaz, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Özengiz, Lokantacılar Odası Başkanı Latif Yıldız, Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halil Yıkılgan, DASİDEF Genel Sekreteri Abdullah Taşçı ve ETSO Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri katıldı.
 
ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Meclis Başkanı Saim Özakalın, 27 Ocak- 6 Şubat 2011 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan 25. Erzurum 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na hazırlık amacıyla Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ve Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliğiyle bir çok sektörlerde eğitim çalışmaları düzenlemeyi düşündüklerini söyledi.
 
 
Bu eğitimlerin temel İngilizce, halkla ilişkiler, etkili iletişim, güzel konuşma, halk sağlığı ve hijyen, görgü kuralları olacağını belirten Meclis Başkanı Özakalın, ayrıca oyunlar hakkında da bilgilendirme toplantıları düzenleneceğini kaydetti. Toplantıda daha sonra 2011 Koordinatörlüğü STK Temsilcisi Muhammet Ali Yılmaz, düzenlenecek eğitimler hakkında geniş bilgi verdi.
 
 
Oyunlara sayılı günler kaldığını hatırlatan Muhammet Ali Yılmaz, Erzurum esnaf ve tüccarının da hazır olması için bu tür eğitim çalışmaları düzenleyeceklerini belirtti. Özellikle çalışanların başta yabancı dil olmak üzere bir çok konuda eğitim alması gerektiğini kaydeden Yılmaz, verilecek eğitimler sonunda çalışanların gelecek turistlerle asgari düzeyde iletişim kurmalarını sağlayacaklarını bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.