Bölge Haber Girişi : 24 Ocak 2015 13:33

Otomobil takla attı: 1 yaralı

Otomobil takla attı: 1 yaralı
Bayburt-Gümüşhane karayolunda lastiği patlayan ve sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Bayburt-Gümüşhane karayolunda lastiği patlayan ve sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı. Araçtaki diğer 3 kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza bugün saat 10.30'da meydana geldi. Erzurum 'dan Ordu'ya giden Faruk Karakaya yönetimindeki 25 AC 756 plakalı özel otomobil, Kayışkıran yakınlarında lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada sürücü Faruk Karakaya, Abdulcabbar Karakaya ve Erhan Karakaya yara almadan kurtulurken, araçta bulunan Cemil Karakaya ise hafif yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemil Karakaya'nın durumun iyi olduğu öğrenildi.

Araç şoförü Faruk Karakaya, lastiğin birden patlaması sonucu hakimiyetini kaybettiğini ve bir anda yol kenarına devrildiklerini söyledi. Karakaya, ters dönen araçtan kendi çabaları ile çıktıklarını sonrasında ise 112 Acil Servis Ekipleri'nin olay yerine gelerek kendilerine müdahalede bulunduğunu kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.