Sağlık Haber Girişi : 02 Ağustos 2018 13:30

Önünüze gelene estetik yaptırmayın

Önünüze gelene estetik yaptırmayın
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban, vatandaşların merdiven altı mekanlardan uzak durmasını tavsiye etti.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Ön yargıyla yaklaşılsa da Doğu ve Güneydoğu’da artık estetik bilincinin oluşmaya başladığını belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban, vatandaşların merdiven altı mekanlardan uzak durmasını tavsiye etti.

Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban, Erzurum’da açtığı Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi’ni tanıttı. Estetik ve Plastik Merkezi’nin sadece Erzurum’a değil çevre illere de hizmet verdiğini belirten Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban, “Kars’tan, Trabzon’dan, Ağrı’dan, Iğdır’dan Bayburt’tan ve daha bir çok yerden estetik yaptırmak için bize gelenler var. Şu anda gösterilen ilgiden bir hayli memnunuz. Doğu insanında ve kadınlarımızda artık estetik bilinci oturdu, onlar kendilerine en iyi estetiği yapacak olan uzmanları seçebiliyorlar. Bizim merkezimize gelen hastalarımıza diyoruz ki, kesinlikle uzman olmayanları tercih etmeyin. Çünkü istenmeyen sonuçlar doğabilir” dedi.



Ankara, İzmir, İstanbul’a gitmiyorlar

Ünü Erzurum sınırlarını aşan Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban, özellikle bayanların artık metropollere gitmediğini belirterek şunları söyledi. “Daha önce Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlere giden kadınlar artık bizi tercih ediyorlar. Bu da bizlerin hem mutlu ediyor hem de çalışma şevkimizi daha da çok artırıyor. Estetik bakım hizmetlerini bu merkez de cerrahi operasyonları da Özel Buhara Hastanesi’nde yapıyoruz. Şimdiye kadar çok olumlu sonuçlar aldık ve herkesi memnun bir şekilde uğurladık.” 

Alexandrite cihazı sadece doktorlara veriliyor

Bu ada botoks ve epilasyon tedavisini kesinlikle uzmanların yapması gerektiğinin de altını çizen Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban, Estetik ve Plastik Cerrahi merkezinde bulunan Alexandrite cihazının sadece doktorlara verildiğini vurguladı. Kuduban, “Bu cihazın kullanımı için sadece doktorlara izin veriliyor. Onun için bayan ve erkek vatandaşlarımızın buna dikkat ederek, kendilerini estetik konusunda uzman izimlere teslim etmesi gerekiyor” diye konuştu. 



Erkekler de ilgi gösteriyor

Estetik ve Plastik Cerrahisi tedavisi konusunda bayan erkek ayrımı yapmadıklarını belirten Denktaş Kuduban, son dönemde erkeklerinde estetik ve epilasyona ilgi gösterdiğini dile getirdi. Dr. Kuduban, “Estetik ya da epilasyon sadece kadınlara has bir olay değil. Bizim erkek müşterilerimizde var. Rahatlıkla gelip estetik ya da epilasyon yaptırabiliyorlar” dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.