Bölge Haber Girişi : 31 Ocak 2010 02:08

Onüç yaşında anne oldu!..

Onüç yaşında anne oldu!..
Viranşehir ilçesine bağlı Karakuzu köyünde meydana geldi. H.T. isimli kız çocuğu 2009 yılında akrabası olan S.T. ile dini nikahıyla evlendirildi. S.T. ismindeki kız çocuğu dini nikahlı kocasından hamile kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesine bağlı Karakuzu köyünde meydana geldi. H.T. isimli kız çocuğu 2009 yılında akrabası olan S.T. ile dini nikahıyla evlendirildi. S.T. ismindeki kız çocuğu dini nikahlı kocasından hamile kaldı.

S.T., iki gün önce doğum sancıları tutunca gece köylü kadınların yardımı ile doğum yaptırıldı. 13 yaşında kız çocuğunun doğum yapmasının ardından olay jandarmaya intikal etti. Jandarma köyde yaptığı incelemede S.T.'nin bir yıl önce 12 yaşındayken babası tarafından akrabası olan S.T. ile dini nikahıyla evlendirildiğini tespit etti. Jandarma olayla ilgili olarak H.T. ile birlikte dini nikahlı yaşadığı S.T.'yi ve kızın babasını gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.