Eğitim Haber Girişi : 09 Aralık 2016 14:30

Oltu'ya 90 bin liralık kitap yardımı

Oltu'ya 90 bin liralık kitap yardımı
Erzurum İmam Hatipler Derneği Erzimder ve Önder İmam Hatipler Derneği, Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki 9-10-11 ve 12'nci sınıflara yönelik 90 bin liralık yardımcı kaynak kitap gönderdi.
Erzurumajans-Erzurum İmam Hatipler Derneği Erzimder ve Önder İmam Hatipler Derneği, Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki 9-10-11 ve 12'nci sınıflara yönelik 90 bin liralık yardımcı kaynak kitap gönderdi. 

Kitaplar yaprak testler, konu anlatımları ve soru bankalarının yanı sıra deneme testleri ve ünite tekrarını değerlendirme kitaplarından oluşuyor.

Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhami Şahin, Erzimder ve Önder İmam Hatipler Derneği tarafından öğrencilerine gönderilen kitapların verimli ve amacına uygun bir şekilde kullanılmaları gerektiğini belirterek "Bu güzel ve anlamlı katkı için her iki derneğimize ve yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 9-10-11 ve 12'nci sınıflarda toplam 340 öğrencimiz var. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte oldukça güzel kaynak kitaplar göndermişler. Okulumuzdaki tüm öğrencilere setler halinde dağıtıyoruz. Eğitim ve öğretime yönelik bu yardımdan biz idareci ve öğretmenler kadar öğrencilerimizde büyük bir mutluluk duydular" dedi.

Yardımcı ve kaynak kitaplara kavuşan öğrenciler ise "Bu kitaplara gerçekten ihtiyacımız vardı. Bu katkıda bulunan ve vesile olan herkese çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bu arada Erzimder ve Önder İmam Hatipler Derneğine hayırsever vatandaşların yapmış oldukları yardımlarla alınan kitaplar, okul öğretmenleri tarafından setler halinde tüm öğrencilere dağıtıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.