İlçeler Haber Girişi : 22 Temmuz 2016 18:30

Oltu'da teheccüd namazı kılındı

Oltu'da teheccüd namazı kılındı
Oltu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı meydanları boş bırakmayan vatandaşlar demokrasi nöbeti kapsamında yaklaşık bin kişi teheccüd namazı kılarak dua ettiler.
Erzurumajans-Oltu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı meydanları boş bırakmayan vatandaşlar demokrasi nöbeti kapsamında yaklaşık bin kişi teheccüd namazı kılarak dua ettiler. 

Kale Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla FETÖ aleyhine sloganlar atarak, darbe girişimini lanetledi. Daha sonra vatandaşlar teheccüd namazı için meydanı doldurdular. Selanın ardından Aslanpaşa Camii İmamı Ayhan Taşbaşı'nın imamlığında teheccüd namazı kıldı.

Namazın ardından vatandaşlar ülkenin birlik ve beraberliği için yapılan duaya katıldı. Teheccüd Namazını erkeklerin arkasında saf tutan yaklaşık 100 civarında bayanlarda kıldılar.

Öte yandan namaza Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan ve AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü ile bay-bayan çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.