Magazin Haber Girişi : 20 Eylül 2016 18:00

Oltu'da dillere destan düğün

Oltu'da dillere destan düğün
Oltu'nun Amerika'daki parlayan yıldızı Buğrahan Yavuz, hafta sonu Oltu'da yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Erzurumajans-Oltu'nun Amerika'daki parlayan yıldızı Buğrahan Yavuz, hafta sonu Oltu'da yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. 

Buğrahan Yavuz, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida Eyaleti'nin Orlando şehrinde dünyanın en büyük 17. Şirketi olan Walt Disney'in Tedarik Zinciri Departmanında Uygulama Geliştiricisi olarak görev yapıyor.

Oltu'nun köklü ailelerinden Cevdet - Selma Yavuz'un oğlu Buğrahan Yavuz yine Oltu'nun köklü ailelerinden Müfit - İclal Kaftanoğlu'nun biricik kızları Esin Kaftanoğlu ile hayatını birleştirdi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı dillere destan bir düğünle dünya evine giren genç çifti, bu mutlu günlerinde aile dostlarının yanı sıra ilçe dışından gelen arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Efkan Ala Kültür Merkezinde yapılan düğün salonuna genç çiftler yanan meşale ve konfetiler altında girdi.

Nikâh Memuru Ayşe Yiğit'in kıydığı nikâhın ardından Olur ilçe Müftüsü Erdoğan Dalkesen de bir dua etti.

Dalkesen duanın ardından genç çifte Kur'an-ı Kerim ve bir Türk Bayrağı hediye etti.

Daha sonra slow müzik eşliğinde gecenin ilk dansını yapan genç çift, ardından düğüne katılan davetlilerin masaları tek tek dolaşarak 'hoşgeldiniz' diyerek selamladılar.

Düğün konseptini aynı zamanda İç Mimar olan Esin Kaftanoğlu ve Bileşim Mühendisi Buğrahan Yavuz'un birlikte hazırladıkları salon davetlilerden tam not aldı.

Görsellik ve tasarımı son derece titizlikle hazırlanan düğün konsepti, davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Damat Buğrahan, abisi Oğuzhan ve kuzenleri Cem Yavuz ile oynadıkları Zeybek oyunu büyük alkış aldı.

Esin ve Buğrahan çifti düğün pastasını keserek birbirlerine ikram ettiler.

Damatın babası Cevdet Yavuz, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken "Çocuklarımızın sevgi, saygı, sabır, sadakat ve sorumluluk bilinciyle samimi bir iman ve salih amellerle aile hayatlarını taçlandırmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Gelin babası Müfit Kaftanoğlu ise "Dünyada kurulan bu aile yuvasının cennet ya da cehennem olması sizlerin elinde. Ödülü cennet olan bir yuvanız olmasını diliyorum" şeklinde genç çifte nasihatte bulundu.

Düğüne katılan davetliler müzik eşliğinde gece boyunca bol bol halay çekip doyasıya eğlendiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.