İlçeler Haber Girişi : 20 Ağustos 2018 11:05

Oltu sel sularına teslim oldu

Oltu sel sularına teslim oldu
Erzurum'un Oltu ilçesinde sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Esnaf, su bidonlarıyla set yaparak sel sularının iş yerlerine girmesini önlemeye çalıştı.



Oltu’da sağanak nedeniyle birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Yüzlerce dönüm ekili ve dikili arazi sel suları nedeniyle zarar görürken, esnaf su bidonlarıyla set yaparak sel sularının iş yerlerine girmesini önlemeye çalıştı. Ev ve iş yerleri sular altında kalanlar belediyeye tepki gösterdi.



Birçok araç suya gömüldü 



Oltu Merkez Polis karakolunun bahçesine dolan sel suları, ilçe kaymakamının makam aracının yanı sıra birçok aracın suya gömülmesine neden oldu. Sel suları ekili ve dikili arazilere de zarar verdi.



Her yağmur sonrası bu durumla karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar ise su mazgallarının dolu olduğunu Oltu Belediyesinin temizliğini yapmadığını öne sürdü. Eşyaları sel sularından zarar gören vatandaşlar, "Bayramımız zehir oldu" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • oooltulu 01 Ocak 1970 02:00

    CANIN YİYİM İBO CAN. CANSIN SEN CAN. VALLA EY REKLAM HA. BU MİLLET ŞİMDİ YAPILAN ELEŞTİRİLERE İNAT SANA YÜZDE SEKSEN OY VERİRLER. ''OLA İNAT ETTİK İBO KALACAK. ''DERLER. CANIN SIKMA CANIN YİYİM, OLTU YU SEL GÖTÜRSE SEN ORADA DURURSUN. SAKIN ÜZÜLME. SEN O MAKAMDA ÖLENE KADAR OTURACAN. SAKIN KALKMA HA. BOŞVER DEDİKODULARI.