Kültür-Sanat Haber Girişi : 06 Şubat 2018 17:45

Oltu’da Lise ve Üniversite öğrencilerine fotoğraf yarışması

Oltu’da Lise ve Üniversite öğrencilerine fotoğraf yarışması
Oltu Kaymakamlığı himayesinde Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından düzenlenen 3 . Geleneksel Fotoğraf Yarışması başladı.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamlığı himayesinde Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından düzenlenen 3 . Geleneksel Fotoğraf Yarışması başladı. Yarışmanın bu yılki konusu ‘Oltu’ olacak.

Daha önce iki kez gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmek üzere düğmeye basan dernek, yarışmayı bu kez Oltu Kaymakamlığı himayesinde yapacak. Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da birinci olan öğrenci fotoğraf makinesi kazanacak.

Başvurularının 1 Şubat-15 Mart arasında gerçekleştirileceği fotoğraf yarışmasına Oltu’da öğrenim gören lise ve üniversite öğrencileri katılabilecek. Oltu’da çekilmek ve en fazla 3 fotoğraf göndermek şartıyla ‘Doğa, İnsan ve Mekan’ konularıyla gerçekleştirilecek yarışmada ikinciye tablet ve üçüncüye ise çeyrek altın hediye edilecek. Ayrıca akıllı cep telefonuyla çekilen fotoğraflarla da katılım sağlanabilecek.

Komisyon üyeleri tarafından ilk üç ile birlikte belirlenecek en iyi 20 fotoğraf ise Oltu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı törenlerinde açılacak bir sergiyle Oltu halkının beğenisine sunulacak.

Katılımcıların çektikleri fotoğrafları derneğin mail adresi olan [email protected] adresine göndermeleri gerektiği belirtilirken, çekilen fotoğrafın bir isminin olması gerektiği ve katılımcının adını, soyadını veya rumuzu ve okulunu da belirtmesi gerektiği açıklandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.