İlçeler Haber Girişi : 13 Aralık 2016 21:00

Oltu Anadolu Lisesinden Emniyet Müdürüne Taziye Ziyareti

Oltu Anadolu Lisesinden Emniyet Müdürüne Taziye Ziyareti
Oltu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'a taziye ziyaretinde bulundular.
Erzurumajans-Oltu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'a taziye ziyaretinde bulundular.

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Okul Müdürü Necati Koçak ve öğretmenler eşliğinde Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'ı makamında ziyaret eden öğrenciler, Kuruçay'a çiçek verip terör saldırısında şehit olan polis memurları için taziye dileklerini ilettiler.

Taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay, "Bu tür ziyaretler bizleri mutlu ediyor, moral veriyor. Önemli olan şehitlerimizi unutmamak, onların hatıralarına sahip çıkmak. Ne için şehit olduklarının bilincinde olmak. Bu tür alçakça saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ise "Devletimiz ve milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe bu vatan toprakları alçaklara mezar olacaktır. Çocuklarımızı da vatana, millete sahip çıkacak bir donanım ve şuurla yetiştiriyoruz. Zor bir zamandan geçiyoruz. Ancak bunun üstesinden de geleceğiz." Diye konuştu.

Okul Müdürü Necati Koçak'ta "Bu tür hain saldırılar bizleri asla yıldıramayacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm bunların üstesinden geleceğiz. Şehitlerimizin ruhu şâd mekânı cennet olsun" dedi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'ın makamında şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Emniyet Müdürlüğü binasındaki görevli polis memurlarına birer karanfil veren öğrenciler okul idarecisi ve öğretmenleriyle birlikte ilçedeki Aslanpaşa Şehitliğine kadar yürüdüler.

Şehitlikteki mezarların otlarını elleriyle temizleyen öğrenciler Şehitlik anıtına 44 şehide ithafen 44 karanfil bırakıp şehitler için dualar edip Fatiha okudular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.