Eğitim Haber Girişi : 10 Ocak 2018 19:00

Oltu Anadolu Lisesi Siyer-i Nebi yarışmasında da birinci

Oltu Anadolu Lisesi Siyer-i Nebi yarışmasında da birinci
Milli Gençlik Vakfı tarafından Erzurum ve çevresinde düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Oltu Anadolu Lisesi il birincisi oldu.
Erzurumajans-Milli Gençlik Vakfı tarafından Erzurum ve çevresinde düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında Oltu Anadolu Lisesi il birincisi oldu.

Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından Erzurum il genelinde düzenlenen 11-A sınıfı öğrencilerinden Yusuf Polat Erzurum il birincisi, yine 11-A sınıfı öğrencilerinden Selami Durmaz il 6.'sı ve ilçe 2.'si oldu.

İl birincisi Yusuf Polat Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından altın ile ödüllendirilirken, Oltu Milli Gençlik Vakfı Temsilciliği ise plaket takdim etti.

Okul müdürü Necati KOÇAK "Okul aile birliği üyelerimizi öğrencilerimize hediye verme noktasındaki nazik davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencim Yusuf'u da bu başarısından dolayı kutluyorum. Bizlere okul olarak büyük bir gururu yaşatan öğrencimizin ailesini ve öğretmenlerini de kutluyorum" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Coşkun Aksu, "Öğrencimizi yetiştiren Oltu Anadolu lisesi öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyorum. Öğrencimiz çok önemli bir iş başarmıştır. Peygamberimizin hadislerini ezberlemek büyük bir maharet ister diye düşünüyorum. Yusuf kardeşime hadisler ışığında bir yaşam diliyorum" dedi.

MGV Oltu Gençlik Kolları Temsilcisi Ömer Akbulut "Ben de Yusuf kardeşimi tebrik ediyorum. İnşallah seneye yapılacak Siyer-i Nebi Yarışmasında Yusuf kardeşimizin önderliğinde Oltu Anadolu Lisesi Erzurum'da ilk 3 dereceyi Oltu'ya getirir" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.