Erzurum Haber Girişi : 18 Şubat 2020 20:00

Oldu da bitti Maşallah...

Oldu da bitti Maşallah...
Atatürk Üniversitesi ile Bölge Eğitim Hastanesi ve Yıldızkent’i birbirne bağlayan yeni kavşak yapımı gerçekleşti ama yayalar unutulmuş.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Araç trafiğine açılan yeni yolda trafik düzenli bir şekilde işlerken, yayalar için bir yol düşünülmemiş olsa gerek ki, yayalar gelişigüzel yerlerden kendilerine yol bulup, öyle gidip geliyorlar.

Bu da ilkel bir görüntü oluşturuyor. Dün oradan geçerken fotoğrafını çektim. Araçlar normal yolda ilerlerken yayalar da dere, tepe aşarak gelip, gidiyorlar. Görüştüğüm Karayolları yetkilileri, yaya yollarını düşündüklerini ama yeni inşaat döneminde ona başlanılacağını belirtirken, elzemdi diye araç yollarını yaptıklarını belirttiler. 

Bu arada, Atatürk Üniversitesi’ni Yıldızkent’e bağlayan viyadüğün henüz isminin belirlenmediği, yan ve yaya yolların yapıldıktan sonra isim bulunacağı bilgisine de ulaştım. Anlaşılan Karayolları bir yol yapmış ama biraz aceleye getirmiş, biraz oldu da bitti yapmış!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahmut Gençağa 01 Ocak 1970 02:00

    Biraz cesaretinizi toplayın gördüklerinizi yazın

  • Ggg 01 Ocak 1970 02:00

    Böyle saçma bi kavşak başka bi yerde olamaz zaten . Dönüşleri kötü planlanmis