Medya Haber Girişi : 29 Ağustos 2014 15:00

Okuyucu Erzurum Ajans'a konuk oldu

Okuyucu Erzurum Ajans'a konuk oldu
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu Radyo Ritm'de Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu Erzurum Ajans'ın canlı yayın konuğu oldu.
Erzurumajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Okuyucu Radyo Ritm'de Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu Erzurum Ajans'ın canlı yayın konuğu oldu.

Radyo Ritm Genel Yayın Koordinatörü Mesut Gülrenk ile birlikte programın yapımcısı Orhan Bozkurt'un sorularını cevaplandıran Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, federasyon olarak hedeflerini ve projelerini anlattı.

OKUYUCU: KIŞ SPORLARINA YENİ BİR VİZYON

Curling ve kısa Kulvar sürat pateninde iki yabancı teknik direktör ile anlaşma sağlayarak yola çıktıklarını anlatan Başkan Okuyucu, amaçlarının olimpiyatlarda başarılı olmak olduğunu söyledi. Erzurum'un kış sporları anlamında önemli bir altyapıya sahip olduğunu dile getiren Başkan Okuyucu, yerel yönetimlerle işbirliği yaparak kış sporlarında Erzurumlu sporculara da yeni bir vizyon kazandırmak istediklerini söyledi.

TÜRKEZ: ERZURUM ÖNEMLİ BİR KAMP MERKEZİ

Programa konuk olarak katılan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ise, Erzurum'un kış sporları alanında Türkiye'nin en önemli merkezi konumunda olduğunu ifade ederek, bugün Erzurum'da bir çok ülkenin buz takımlarının kamp çalışmasını yürüttüğünü kaydetti. Türkez, Erzurum'un yüksek irtifa kamp merkezi ile yaz döneminde futbol takımları için önemli bir kamp merkezi konumuna geldiğini buz da uluslar arası buz kampları ile Erzurum'u spor anlamında önemli bir konuma getirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.