Sağlık Haber Girişi : 21 Ocak 2017 18:00

Okullara Beyaz Bayrak

Okullara Beyaz Bayrak
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıklarının ortaklaşa yürüttüğü 'Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu' okul projeleri hakkında Erzurum'daki koordinatörlere bilgi verildi.
Erzurumajans-Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıklarının ortaklaşa yürüttüğü 'Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu' okul projeleri hakkında Erzurum'daki koordinatörlere bilgi verildi.

Halk Sağlığı ve Milli Eğitim Müdürlüklerinden Beyaz Bayrak koordinatörlerine yönelik Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır'ın katıldığı toplantıda Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projelerinin hızlanması için her iki kurum yetkililerinin üzerlerine düşen sorumlulukları titizlikle yerine getirmesi kararlaştırıldı. 

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar toplantıda, "Gelecek nesillerimizin eğitim noktası olan okullarımızda hijyen, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam kültürünün söz konusu projeler vasıtasıyla farkındalığının ve bilincinin oluşmasını istiyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.