Türkiye Haber Girişi : 06 Eylül 2017 14:15

Okul bahçesindeki servisçi çatışmasında çocuk istismarı ayrıntısı

Okul bahçesindeki servisçi çatışmasında çocuk istismarı ayrıntısı
İstanbul'da okul bahçesindeki kanlı servisçi çatışmasına karışan zanlıların emniyetteki suç kayıtları kabarık çıktı.
Erzurumajans-Dün İstanbul Ümraniye'de dün bir ilkokulun bahçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı servisçi çatışmasına ilişkin 8 kişi gözaltına alındı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde servis taşımacılığı yapan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Cüneyt Elik'in öldürülmesi ve 2 kişinin yaralanması olayına karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, silahlı kavgada yaralanıp hastanede tedavi altına alınan Ramazan S, Kerem B. ve Sevime E. ile olaya karıştığı ileri sürülen Serkan V, Sedat Tunç B, Sevim K, Mehmet A. ve Necmettin A'yı gözaltına aldı.

Ekipler, silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla Cüneyt Elik'in babası ve kardeşini arama çalışmasını da sürdürüyor.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Bu arada, olayda yaşamını yitiren Cüneyt Elik'in 3 kez kasten yaralamadan, gözaltına alınan şüphelilerden Ramazan S'nin tehditten, Necmettin A'nın tehdit, yaralama ve uyuşturucu madde kullanma ile olaya karışan Feyyaz E'nin cinsel istismardan emniyette suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Ayrıca, Ramazan S. ile Cüneyt Elik arasında geçen yıl da öğrenci taşıma konusunda anlaşmazlık yaşandığı, 26 Temmuz 2016'da Ramazan S. ile Necmettin A'nın servis araçlarının önü kesilerek zarar verildiği ve Cüneyt Elik'den şikayetçi oldukları öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

34 FİŞEK BULUNMUŞTU

Çakmak Mahallesi Varan Caddesi Mimoza Sokağı'ndaki ilkokulun bahçesinde dün, servis taşımacılığı yapan iki firmanın çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanmış, yaralılardan Cüneyt Elik (27) kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olay yeri ve çevresinde tabanca, levye ve 34 fişek bulunmuştu.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Kayıt için okula gelen veliler ve öğrenciler büyük korku yaşadı. Okul yöneticileri bahçeye döküldü. Bir öğrenci sınavdayken silah seslerini duyduğunu söyledi. Bir başka kişi ise okulda silahlı kavga olduğunu evdeyken silah seslerini duyduğunu dile getirdi. 

Okul bahçesinde kayıt sırasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavkavgaya dönüştü.  Kavgada vücutlarına çok sayıda mermi isabet eden Ramazan Sarı ve Cüneyt Elik (27) hastaneye götürüldü. Ağır yaralılardan Cüneyt Elik hastanede hayatını kaybetti. Elik'in ölüm haberini alan yakınları hastanede fenalık geçirdi, gözyaşlarına boğuldu. Ramazan Sarı'nın tedavisi ise sürüyor. Kavgada 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan üçüncü kişi, Kerem Beyazıt'ın tedavisi ise bir başka hastanede sürüyor. Polisin hastanede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Olay Yeri İnceleme Ekipleri okul bahçesinde çalışma yaptı. Polis okulun sokağını trafiğe kapatırken, çevrede güvenlik önlemi aldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, okul kaydı için gelen veliler geri çevrildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.