Bölge Haber Girişi : 01 Temmuz 2010 00:14

Okçuların hedefi şampiyonluk!..

Okçuların hedefi şampiyonluk!..
Erzurumlu Okçular Türkiye Kupası ve Kulüplerarası Okçuluk Türkiye şampiyonası için Eskişehire gidiyor.

Erzurum Ajans-Erzurumlu Okçular Türkiye Kupası ve Kulüplerarası Okçuluk Türkiye şampiyonası için Eskişehir’e gidiyor.
Okçular gözünü Türkiye Kupası ve Kulüplerarası Türkiye şampiyonluğuna dikti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu yönetiminde Eskişehir’de yapılacak olan zorlu yarışmalar için yola çıkan kadroda Erol Sulumer, Doğan Hancı, Hasan Basri Hancı, Mustafa Fırat, Hakan Dönmez ve Gülcan Çakır yer alıyor. Antrenör Hikmet Dumanoğlu, Okçuluk Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Türkiye Kupası müsabakalarının 2-3 temmuz tarihlerinde Eskişehir’de yapılacağını belirterek, Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasının da 4 Temmuz’da yine aynı ilde yapılacağını söyledi.
Antrenör Dumanoğlu, Türkiye Kupası ve Kulüplerarası Türkiye Okçuluk Şampiyonasında iki birincilik kupası en az dörde ferde anlamda birincilik madalyası kazanarak Erzurum’a döneceklerine inandığını söyledi.
Erzurum Gençlikspor Kulübü adına Kulüplerarası Türkiye şampiyonasına katılacak olan okçular son antrenmanını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binasının arkasındaki alanda yaparak karayolu ile Eskişehir’e hareket ettiler.
Milli okçu Doğan Hancı’nın ise kafileye Eskişehir’de katılacağı açıklandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.