Bölge Haber Girişi : 14 Ocak 2010 01:20

Öğretim Teknolojileri ve Tasarım sergisi!..

Öğretim Teknolojileri ve Tasarım sergisi!..
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi (KKEF) Sosyal Bilimler Bölümü öğrencileri 'Öğretim Teknolojileri ve Tasarım' sergisi açtı.
Erzurum Ajans-AÜ KKEF Sosyal Bilimler Öğrencileri fakülte binasında 'Teknoloji ve Tasarım' sergisi açtı. Bu yıl üçüncüsünü açtıklarını belirten KKEF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Sever, yaklaşık 100 öğrencinin katılımı ile sergiyi açtıklarını ifade etti. Toplamda 80 materyali sergilediklerini dile getiren Sever, bu materyallerin hareketli, ışıklı, oyunsal olduğunu kaydetti. Bunları Erzurum'un kıyı kesimlerinde kalan köylerdeki ilköğretim okullarına göndereceklerine dikkat çeken Sever, "Durumu iyi olmayan, çeşitli malzemelere ihtiyacı olan okullara bunları göndererek az da olsa öğrencilerimizin eğitime katkı sağlamasını amaçladık. Burdan mezun olan öğrencilerimiz yarın o okullarda görev aldıklarında belki de kendi eserleriyle ders anlatacaklar." ifadelerini kullandı.

Sergiye KKEF Dekanı Prof. Dr. Ali Yıldırım'ın yanında çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.