Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2011 15:16

Öğrencilerin olimpiyat keyfi!..

Öğrencilerin olimpiyat keyfi!..
Tortum'dan bir grup öğrenci, Erzurum Jandarma Çocuk Şubesi tarafından Erzurum'a getirilerek olimpiyat oyunlarını seyretti.

Erzurum Ajans-Tortum'dan bir grup öğrenci, Erzurum Jandarma Çocuk Şubesi tarafından Erzurum'a getirilerek olimpiyat oyunlarını seyretti.

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk tarafından desteklenen ve Emniyet Çocuk Şube ile Jandarma Çocuk Şubesi tarafından uygulanan ilçe öğrencilerinin olimpiyat oyunlarını yerinde seyret meleri projesi doğrultusunda Tortum'dan 60 ilköğretim ve orta öğretim öğrencisi salon oyunlarını ve Palandökendeki kayak oyunlarını seyretti.

Hem salon oyunlarından hem de Palandökendeki kayak yarışmalarından çok etkilenen öğrenciler bundan sonra fırsat bulduklarında bu sporları yapmak üzere mutlaka tekrar geleceklerini belirterek bu sürpriz geziden dolayı ilgi herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

Gezinin amacının öğrencilere İlimizde yapılan olimpiyatları yerinde izlettirerek tatil hediyesi vermek ve özellikle kış oyunlarını öğrencilere sevdirerek boş zamanlarında spor yapmalarını, kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı sağlamak olduğu kaydedildi.

Erzurum Jandarma Çocuk Şubesi tarafından öğrencilere Adalet Bakanlığına bağlı Hüseyin Turgut Eğitim Merkezinde öğle yemeği verildi ve gezinin sonunda her öğrenciye olimpiyat çantası hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.