Eğitim Haber Girişi : 06 Şubat 2017 16:15

Öğrenciler ikinci döneme başladı

Öğrenciler ikinci döneme başladı
Oltu'da yarıyıl tatili sona ererken öğrenci ve öğretmenler okula merhaba dedi.
Erzurumajans-Oltu'da yarıyıl tatili sona ererken öğrenci ve öğretmenler okula merhaba dedi. 

Oltu'da eğitim ve öğretim gören 6 bin 950 öğrenci ve 600 öğretmen, 15 gün önce girdikleri yarıl tatilinin ardından yeniden okulla buluştu. 20 Ocak 2017 tarihinde girilen 15 günlük tatilin ardından başlayan eğitim ve öğretim döneminin ikinci yarıyılından öğrenciler bir hayli umutlu olduklarını belirterek "Bu ara tatilde çok iyi dinlendik. İkinci dönemi çok daha başarılı bir şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, "2016 -2017 eğitim ve öğretim yılının ikinci periyotuna öğrencilerimiz dinlenmiş olarak girdiler. Bu 15 günlük tatilin hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için oldukça faydalı olduğu gözlemledik. Öğrencilerimiz eğlenme ve dinlenmelerinin yanı sıra derslerine daha iyi motive olmuş olarak okula başladılar. İkinci dönem başarı çıtasını çok daha yukarılara çıkacaklarından eminim. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir ikinci dönem diliyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.