Bölge Haber Girişi : 12 Nisan 2010 00:05

Öğrenci aileleri tepkili!..

Öğrenci aileleri tepkili!..
Önceki yıllarda Van ve civar illerde çete iddiaları gerekçesiyle sınavlarda usulsüzlük yapıldığı için Erzurumda sınava girmelerinin ön görüldüğünü ifade eden aileler, Hem bize hem çocuklarımıza yazık, günah. Kilometrelerce yol kat edip Van’dan E
Erzurum Ajans-Önceki yıllarda Van ve civar illerde çete iddiaları gerekçesiyle sınavlarda usulsüzlük yapıldığı için Erzurum’da sınava girmelerinin ön görüldüğünü ifade eden aileler, “Hem bize hem çocuklarımıza yazık, günah. Kilometrelerce yol kat edip Van’dan Erzurum’a geldik. Çeteler varmış ve benzeri gerekçeler. Çeteler varsa bunun önlemini almak güvenlik güçlerinin sorunu. Bizim çocuklarımız ta Van’dan kalkıp da niçin sınava girebilmek için Erzurum’a geliyor” dediler.
Öte yandan sınav esnasında sınava giren adayların dikkatini dağıtacak olumsuzlukların yaşanmaması açısından sınav binaları çevresinde ve güzergahlarında gürültüye neden olabilecek çalışmalar (pazaryeri, inşaat çalışması, düğün konvoyu) sürücülerin korna çalmaları polis ekipleri tarafından engellendi.
Erzurum Emniyet Müdür yardımcısı Adnan Şahin, polis ekiplerinin bu konuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, vatandaşların da daha duyarlı olmalarını istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.