Bölge Haber Girişi : 05 Ocak 2011 11:44

Öcalan üniversiteli olacak!..

Öcalan üniversiteli olacak!..
Hükümet'in genel seçimler öncesinde vergi ve prim borçlarına af getiren "Torba Yasa"ya eklenen öğrenci affı maddesinin Terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan'ı da kapsadığı ortaya çıktı.

Erzurum Ajans-Hükümet'in genel seçimler öncesinde vergi ve prim borçlarına af getiren "Torba Yasa"ya eklenen öğrenci affı maddesinin Terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan'ı da kapsadığı ortaya çıktı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1978 yılında ayrılsa da devamsızlık nedeniyle resmen 1986 yılında atılan Öcalan aftan yararlanarak üniversiteye dönecek. Affa terör suçlarına ilişkin özel bir madde konulmadığı takdirde Öcalan üniversite eğitimine başlayabilecek. Hürriyet yazarı Yalçın Doğan konuyu köşesine taşıdı.

Hükümet'in genel seçimler öncesinde vergi ve prim borçlarına af getiren "Torba Yasa"ya eklenen öğrenci affı maddesinin Terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan'ı da kapsadığı ortaya çıktı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1978 yılında ayrılsa da devamsızlık nedeniyle resmen 1986 yılında atılan Öcalan aftan yararlanarak üniversiteye dönecek. Affa terör suçlarına ilişkin özel bir madde konulmadığı takdirde Öcalan üniversite eğitimine başlayabilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.