Erzurum Haber Girişi : 30 Ağustos 2015 16:18

O sürücüye 3 yıl hapis...

O sürücüye 3 yıl hapis...
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 17 yaşındaki Mukaddes Yasan'ın ölümüne, Elif Çelebioğlu'nun yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da karşıdan karşıya geçmek isterken halk otobüsünün altında kalarak feci şekilde can veren Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 17 yaşındaki Mukaddes Yasan'ın ölümüne, Elif Çelebioğlu'nun yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Erzurum 6'ıncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Mukaddes Yasan'ın ölümüne, Elif Çelebioğlu'nun yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü 24 yaşındaki Muammer Özkan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırarak hükümle birlikte tahliyesine karar verdi.

Kaza, 25 Mart 2015 tarihinde Yakutiye Belediyesi önündeki kavşakta meydana geldi. Atatürk Üniversitesi öğrencileri 17 yaşındaki Mukaddes Yasan ve Elif Çelebioğlu, yolun karşısına geçmek isterken sağa dönüş yapan Muammer Özkan yönetimindeki 25 H 0019 plakalı özel halk otobüsünün altında kaldı. Kazada Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencisi Mukaddes Yasan feci şekilde can vermiş, Elif Çelebioğlu ise kazadan yaralı olarak kurtulmuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • analizci 01 Ocak 1970 02:00

    yanlış bir karar yargıtaydan döner

  • Rüya canbil 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaşlar ben o şoförü bi ortamda tanıdım hiç öyle anlatılanlar gibi değil çok değerli bir kardeşimiz her gördüğünüz çöp tenekesini çöp olarak görmeyin eğilin içine bakın ne kadar değerli eşyalar bırakılmış bilmem anlatabildinmi

  • Hande bilginoglu 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaslar bu bir terör olayı deil trafik kazası bu kadar apartmanın anlamı yok arkadaşınızı çok seviyosaniz bunu yayım yapma yerine bir yasini serif okuyun

  • Sevgi Güngör 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaslar ben o şoförü n arkadasiyim o nu tanisaniz altin gibi çok değerli bir insan bu bir trafik kazası

  • Metehan çelik 01 Ocak 1970 02:00

    Allahtan gelen bir olayı neden bu kadar abartili yo anlamiyom hergün şehit oluyo bu kadar gündeme gelmiyo vanda çocuk katilleri çocuk kaciriyo bu kadar gündeme gelmiyo kimse isteyerek kimseyi öldürmez adı ustunde trafik kaza istemeyerek olan bir olay bunu gündeme sürekli getiren arkadaşlar arkadaşınızı çok seviyosaniz ruhuna bi yasin okuyun