İlçeler Haber Girişi : 16 Kasım 2017 17:00

O densiz gözaltına alındı...

O densiz gözaltına alındı...
Erzurum'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in doğduğu mahallede muhabire "FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin" diyen FETÖ'nün akrabası şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.
Erzurumajans-Erzurum'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in doğduğu mahallede muhabire "FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin" diyen FETÖ'nün akrabası şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 60 yaşındaki Murat Gülen, kamera karşısında FETÖ propagandası yaptığı gerekçesiyle evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Güler'in evinde arama yapan Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bazı örgütsel materyaller ele geçirdi.

Gözaltına alınarak elleri kelepçelenen Murat Gülen, Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. İfadesi alınan Gülen, savcılığa sevk edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ma 01 Ocak 1970 02:00

    kim nemalanmışssa bu fetö den hepsini alsınlar , giden canlar geri gelmiyor , bu ülkeye ihanet edip sonra serbest dolaşamazlar ayıptır. erzurumda kim fetöcü ise alınsın benim memleketimi kimse karalayamaz , yeter 40 yıl milletin kanını emdiler , milletin parasıyla zevkü sefa ettiler , şimdi zorlarınamı gidiyor bunların , en küçüğünden en büyüğüne kim ülkemi yıkmak istiyorsa , dedeleri yapamamış 3-5 vatansız mı yıkacak ! önceden hoca efendi diyip şimdi fetö diyenler bir gün çark edemezseniz , çarkın dişlilerinde ezileceksiniz , şuan da başkomutan recep tayyip erdoğandır bu da böyle bile .