Nobre'yi ararız da gerisini bilmem!

Bunu söylemem sadece Nobre’nin oyuncu kalitesinden kaynaklı bir şey değil. Daha çok onun hem Erzurum takımı hem de seyirci üzerindeki pozitif sinerjisiyle ilgili. Bir adam çok adam derler ya. İşte Nobre o çok adamlardandı! Ben bugün olmuş halen daha Nobre’nin hem de bu şekilde bu takımdan koparılmış olmasına akıl erdiremiyorum. Herşeyin bir şaka olduğunu sanıyorum. Hele hele beni en çok şaşırtan da Mehmet Sekmen’dir. Her fırsatta ‘’Babam’’ diyen Nobre’nin gidişine nasıl müsaade etti, vallahi şaşırmış durumdayım. Kesin onun için can sıkıcı bir karardı o karar. Hoş ben Sekmen’in de bu ayrılığa rıza gösterdiğini sanmıyorum ama belli ki mevcut yönetimin işlerine karışmama adına olaya müdahil olmak istememiş. Yoksa niye Erzurum’un reklam yüzü haline gelmiş böylesine kıymetli bir futbolcunun gitmesini kabullenmiş olsun. Bir şey daha söyleyeyim, gerek Ankaragücü ve gerekse Karabük ile oynanan hazırlık maçlarını seyrettim. Açıkçası oluşturulan veya oluşturulacak takım ve oyun konusunda bir tad alamadım. Hadi tad alamadım demeyeyim de, bir şey anlamadım diyeyim. İnşallah Gümüşhane ile yapılacak hazırlık maçında aşağı yukarı bir kanaate ulaşırım. Bu arada şunu da söyleyeyim, özellikle yeni transferlere daha çok odaklanırken gözlerimle maçlar süresince hep Nobre’yi aradığımı ve özlediğimi söylemeden de geçemeyeceğim! Zannım odur ki lig başlamadan daha bir iki oyuncu daha kadroya alırız ama Nobre’yi de bayağı bir ararız! 

NOT: Teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da G.Birliği’ne imza atan Nobre’nin ayrılışından Mehmet Sekmen kadar rahatsız olduğuna adım kadar eminim. 

Yıldız’dan kastınız ne?

Bakıyorum da, BB Erzurumspor taraftarını Özer Hurmacı, Emrah Başsan ve Egemen Korkmaz kesmemiş olacak ki yeni yıldız oyuncu istiyor. Yıldız oyuncudan kasıt sanırım isimli oyuncular. Bu anlaşılabilir bir şey. Erzurum taraftarının öteden beri isimli oyuncu görme arzusu vardı, doğal da karşılamak lazım bunu. Ama bunu yıldız oyuncu olarak değerlendirirsen yanlış yaparsın. Ona bakarsan Erzurum’da yıldız oyuncu say say bitmez. Mesela Erhan Çelenk! Bana göre yıldızın kralı. O geçen sezon itibariyle Erzurumspor için çok şey ifade eden bir oyuncudur. Hakan Cambazoğlu’nu, Taylan Antalyalı’yı, Hakan Arslan’ı falan saymıyorum bile. İnanıyorum ki Erhan bugün her hocanın kadrosunda görmek istediği bir adamdır. Ben şahsen yeni sezonda herkesten çok Erhan’ın ne yapacağını merak edip duruyorum. Yine oyuna ve skora etkisi olacak mı, kafam orada.  Ben onbirde Erhan’ı göreyim bir, gerisine bakarız. Yıldız yıldız diyenler uzağa değil, Erhan’a baksın. Yoksa yanlıyor muyum?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadas2 01 Ocak 1970 02:00

    göreceğiz

  • Has dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Nobre gibi bir oyuncu süper ligde değenek ile maça çıkamaz.çok zaman çektiği için süper Ligi unutmuşsunuz.nobrede Burhan da gereksizdi.bence çok şanslıyız

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Nobre daha ikinci ligde iken Erzurumsporu parasını alamadığı bahanesiyle TFF ye şikayet etmiş idi. Öyle ahım şahım bir oyuncu da olduğunu düşünüyorum. Geçen sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu ortada yaşı ortada binaaley Erzurumsporun Nobreyi arayacigini düşünmüyorum. Yönetimin kararıinin yerinde olduğunu düşünüyorum.