Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

NMYO`da futbol heyecanı başladı

NMYO`da futbol heyecanı başladı
Erzurum Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulu`nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası başladı
Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulu`nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası başladı

NMYO Öğretim görevlisi ve Spor koordinatörü İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Öz tarafından organize edilen ve Bölümler arası Futbol Turnuvası halı sahada oynanan maçlar sonun da dereceye giren takımlara kupa ve madalya verileceği belirtildi.
Okul Spor koordinatörü Ali Öz, amaçlarının bu yıl okulua yeni gelen öğrencilerin diğer öğrencilerle kaynaşmasını sağlamak hem de ilçede sosyal faaliyetlerin eksikliği bilindiği için öğrencilerin yıl içerisinde sıkılmadan okula ısınmasını sağlamak olduğunu söyledi.
NMYO öğretim görevlilerinden Yrd.Doç.Dr. Sinan Kopuzlu ve Yrd.Doç.Dr. Mevlüt Daşcı nın da turnuvayı takip edip öğrencilere destek olduklarını söyleyen Ali Öz Turnuvanın düzenlenmesinde kendilerine her türlü desteği esirgemeyen Okul Müdürü Prof.Dr. Metin Turan ve kendisine ve öğrencilere destek olan Öğretim Görevlilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Öğretim Görevlisi İnşaat yüksek mühendisi Ali Öz sosyal faaliyetlerimiz sadece futbol turnuvasıyla sınırlı olmadığını ilerleyen günlerde masa tenisi, voleybol ve başka faaliyetlerde de bulunacaklarını öğrencilerin ilçede sıkılmamalarını hem ilçeye hem de okula ısınmaları için çeşitli sosyal faaliyetlerde düzenleneceğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.