Eğitim Haber Girişi : 21 Kasım 2014 19:16

Nevrah gençlik topluluğundan okuma seferberliği

Nevrah gençlik topluluğundan okuma seferberliği
Atatürk Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Nevrah Gençlik Topluluğu Erzurum genelinde Kitap ve Okuma kampanyası başlattı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Nevrah Gençlik Topluluğu Erzurum genelinde Kitap ve Okuma kampanyası başlattı.

Erzurum GHSİM Gençlik Liderleri ile Atatürk Üniversitesi Gençleri örnek bir dayanışmaya imza atıyor. Daha önce öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri yönünde, toplu okumalar, paneller ve seminerler düzenleyen gençler, şimdide "Erzurum Okuyor" başlığı altında yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya 3 aşama halinde yaklaşık 2 hafta boyunca devam edecek. Projenin ilk aşamasında kitap toplanacak. İkinci aşamada ise 30 Kasım 2014 tarihinde Atatürk Üniversitesi MEDİKO önünde toplanacak gençler Erzurum için 25 dakika kitap okuyacak. Konu ile ilgili olarak Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Erzurum Okuyor hashtagi altında insanların kitap okuduklarını gösteren fotoğrafları yayınlamaları için çalışmada bulunacaklar. Kampanyanın son aşaması 30 Kasım tarihine kadar toplanan kitapları kategorilerine göre ayırarak İlkokul ve Liselerde Nevrah Kitaplığı kurulacak , yaklaşık 1 hafta gibi kısa sürede 1000'e yakın kitap toplayan topluluk üyeleri etkinlik gününe kadar topladıkları kitapları kategorilerine ayırarak ilk, orta öğretim ve liselerde Nevrah kitaplığı kuracak. Daha önce AB projeleri ve yerel etkinliklerle öne çıkan Nevrah Gençlik Topluluğu Erzurum Palandöken Gençlik Merkezinde görev yapan gençlik liderleri ile bu etkinliği gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Nevrah Gençlik Topluluğu gerçekleştirecekleri bu kampanyanın ardından hız kesmeden faaliyetler devam edecek." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.