Ne yalan söyleyeyim, ben Scorione’ciyim!

Transfere artık kaliteli bir santrafor aldığında nokta koyacağa benzeyen BB Erzurumspor’da geçen bir isim var, beni çok çok heyecanlandırıyor. O isim Oscar Scorione! Taa Kasımpaşa’da oynadığı zaman dikkatimi çeken bu oyuncu bana göre son yıllarda Türkiye’ye gelmiş en faydalı yabancılardandır. Aynı zamanda alt yapısı sağlam ve Türkiye şartlarına da uyum sağladığını gözlemlediğim bir oyuncudur. Özellikle kritik anlarda kritik golleri ile bende olumlu izler bırakan Oscar Scorione, bana göre teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın da istediği özelliklere sahip bir oyuncu. Sürekli önde oynayan, her iki kulvarda da oynama becerisine sahip bir kanat oyuncusu olduğu için Mehmet hocanın da ona yok diyeceğini sanmam.  Muhakkak yönetimin bileceği iştir, para durumları nedir, bilmem. Ancak doğrusu ben Scorione’li bir Erzurumspor takımının rakip takımlar üzerinde de etki yapacağına inandığım için gerekirse hemen alınmasını isterim, başka da bir şey istemem. Daha başka bir ifadeyle Erzurum ancak beni Scoriona transferiyle keserse keser!

Kongre var ama tarihi yok!

BB Erzurumspor yönetiminde alınmış bir karar olmamasına rağmen bir süreden beridir dillendirilen konulardan biridir olağanüstü kongre işi! Olacak mı, olmayacak mı, net bir açıklama yok. Suat Önal adlı İstanbul’da ki Erzurumlu işadamının da başkanlık için adının geçtiği BB Erzurumspor kulübünün kongresi olacak mı, olmayacak mı konusunu dün direkt Mevlüt Doğan’a sordum. BB Erzurumspor’un başkanı Mevlüt Doğan, bir kongre düşüncelerinin olduğunu ama henüz tarihi konusunda bir mutabakat sağlanamadığını belirtti. Başkanın ifadesine göre illa ki lig süresi içinde bir gün olacak ama tarih henüz beli değil. Yönetimi güçlendirme adına kongre yapacaklarının altını çizen Doğan, ‘’Para sıkıntısı yaşadığımız doğru. Süper lig demek çok maliyet demek. Elbette ki parası olan kişileri yönetime alma ve o şekilde yola devam etme düşüncesindeyiz’’ diye konuştu. Kısa görüşmemde Doğan’ın başkanlığa devam etme isteğinin olduğunu anladım. Ama ayakları yere basan bir başkan adayı ve yönetim olursa çekilebileceğini de düşüneceğini ima etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.