İlçeler Haber Girişi : 07 Nisan 2017 15:00

Narman Belediyesi'ne silahlı saldırı

Narman Belediyesi'ne silahlı saldırı
Narman'ın AK Partili belediye başkanı Ahmet Yücel İşleyen'İn makamına silahlı saldırıda bulunuldu.
Erzurumajans-Narman'ın AK Partili belediye başkanı Ahmet Yücel İşleyen'in makamına silahlı saldırıda bulunuldu.

Dün akşam geç saatlerde, referandum kampanyasıyla ilgili gittiği köylerden döndükten sonra, beraberinde özel kalem müdürü olduğu halde makamında durum değerlendirmesi yapan Başkan İşleyen, dışarıdan gelen silah sesiyle irkildi.  Başkan Ahmet Yücel İşleyen ve özel kalem müdürü ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, henüz eşgali ve kimliği saptanamayan kişi ya da kişiler tarafından makam odasına karşı silah sıkıldığını fark ettiler. Durumu anında güvenlik güçlerine bildiren başkan İşleyen, partisini de haberdar etti.

Henüz saldırının içeriği ile ilgili net bilgi elde edilemezken, silahtan atılan kurşunların belediye binasının kapısına ve camlarına isabet ettiği görüldü.

Saldırıyla ilgili açıklama yapan başkan İşleyen, bu tür saldırıların ve tehditlerin kendisini doğru bildiği yoldan ayıramayacağını belirtti. Başkan İşleyen, "Referandumdaki çalışmalarımız ve ilçemize yaptığımız hizmetlerimiz belli ki birilerini rahatsız ediyor. Fakat unutmasınlar ki, onlar kurşun sıktı diye kimse ne korkar ne de Ak Parti'ye sırtını döner. Bu saldırının en kısa sürede açıklığa kavuşmasını istiyorum"dedi.

Kaynak: Palandöken Gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.