Siyaset Haber Girişi : 14 Mart 2019 11:30

Naci Cinisli: Ben tek başıma, o 6 korumayla geziyor

Naci Cinisli: Ben tek başıma, o 6 korumayla geziyor
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, belediye başkanları ve milletvekillerinin koruma ordusuyla dolaşmasına anlam veremediğini söyledi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, belediye başkanları ve milletvekillerinin koruma ordusuyla dolaşmasına anlam veremediğini söyledi. Cinisli, “Ben tek başıma geziyorum. Sekmen’in 6 mı 8 mi koruması var. Kimden korkuyor?” dedi.

Radyo Ritm’de yayınlanan Sesli Gazete programının canlı yayın konuğu İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli oldu. Mesut Gülrenk ve Orhan Bozkurt’un sorularını cevaplayan Milletvekili Cinisli, Erzurum’un bu hale getirilmesinin bir maharet işi olduğunu söyledi. Cinisli, “Nerden bakarsanız bakın bu atmosfer, planlı programlı bir maharet işi. Çok yazık amam biz bunu düzelteceğiz. Biz nasıl bugün zehir soluyorsak siyaseten de zehirli bir ortam var. İftiralar ve tehditler dolu, göz korkutmalarla dolu. Seçim kazanılırda kaybedilir de ne var bunda. Ama biz rekabeti rezalete çevirmeden bir seçim süreci geçirelim istiyoruz” diye konuştu. 

KARTAL’A GİDERSEN KORUMA AL!

Program takipçilerinden gelen “Korumasız gezmekten korkmuyor musunuz?” sorusuna da cevap veren Milletvekili Cinisli şöyle dedi. “Korumasız gezmekten hiç korkmuyorum. Tek başıma geziyorum. Hiç öyle bir ihtiyaç duymuyorum. Görüyorum ki korumasız gezen yok. Bu anlayabildiğimiz bir şey değil. Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in 6 tane mi 8 tane mi koruması var. Önlü arkalı ciplerle geziyor. Bir insan kendi şehrinde kendi tabiriyle hasbel kaderde olsa belediye başkanı olmuşsun korumayla geziyorsun. Gerçi Kartal’da da belediye başkanlığı yaptı ama oraya giderse yanına koruma alsın tavsiye ederim. Ama oraya hala gitmedi. Orada acısı olan insanlara bir taziye ziyaretinde bulunmadı. Gariptir burada İl Başkanının bile koruması var. Kimden korkuyorsunuz, kim size düşmanlık yapabilir ki Milletvekillerini görüyorum korumalarla geziyorlar bir mana veremiyorum. İnşallah o ihtiyaçta bir Milletvekili durumuna düşmem. Devlet büyüklerimiz Meclis’te bile yüzlerce korumayla geziyorlar. Demek ki bir korku içindeler. Meclis’te kim kime ne yapabilir ki? Ben Erzurum’un her köşesine gittim, gideceğim. Hiç aklımın ucuna bile gelmedi koruma almak.”

CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINA SIĞINARAK SİYASET YAPIYORLAR

Cinisli ayrıca kentteki bilboardlarda İYİ Parti reklamlarının daha az olduğu yönündeki bir soruyu da cevapladı. Bilboardlara Sayın Cumhurbaşkanının resimlerinin olduğunu ancak seçim yarışına Mehmet Sekmen’in girdiğini anımsatan Cinisli, “Bir yerde Sayın Valimizin gölgesinde siyaset yapmaya çalışıyorlar, bir yerde Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasına sığınıyorlar. Bu bence kendine güvenmeyen insanların yapacağı iştir. Eğer inandırıcılıklarına güveniyorlarsa kendi siyasetlerine, fikirlerine güveniyorlarsa herkes meydanlara çıksın, insanlarımızı tehdit etmeden güzelce bir siyasi söylemle bu yarışta yer alsın” dedi. 

ERZURUM ŞOV YAPILACAK YER DEĞİL KURTARILMASI GEREKEN BİR ŞEHİR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in Erzurum ziyaretini de değerlendiren Milletvekili Cinisli, ‘Neden miting yapılmadı’ sorusuna, “Meral Hanım nutuk atmaya değil, Erzurum’u dinlemeye geldi” diye cevapladı. Cinisli şunları söyledi. “Miting bilerek yapmadık, Meral hanım sokak sokak dolaştı. Nutuk atma derdinde değildi, Erzurum’u dinlemeye geldi, tespitlerle gitti. Seçimlerden sonra Erzurum’u önce parti sonra Türkiye gündemi yapacağız. Erzurum şov yapılacak bir şehir değil kurtarılması gereken bir şehir. Bakın Sayın Cumhurbaşkanı üç defa niye gelir bir şehre? Bırakın üçü iki defa niye gelir? Ama üçüncü kez geleceğini de duyuyoruz. Sefa gelir hoş gelir başımızın üzerinde yeri var. Şehrimize gelmeleri bizi mutlu eder ama demek ki biraz nazlanmak lazım. Erzurum biraz nazlansın ki talep edelim, ben Erzurum adına talep etmek istiyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adem sucu 01 Ocak 1970 02:00

    Gidenler gelenler....gelecekler farketmez hepsine ben ermeni diyorum bizi soydu soğana çevirdi ermeniden farkı 'ne bu erzurum 'daki siyasilerin