Magazin Haber Girişi : 23 Ağustos 2015 14:43

Mutlu Kaya: 'Sibel Can'dan nefret ediyorum'

Mutlu Kaya: 'Sibel Can'dan nefret ediyorum'
Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve günlerce yoğun bakımda kalan Mutlu Kaya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya Ankara GATA'da tedavi görmeye devam ediyor.

Vatan Gazetesi'nden Melis Güvenç'e konuşan Kaya çok zor günler geçirdiğini ve azimle hayata tutunduğunu söylerken veliahtı olarak gösterildiği Sibel Can'dan nefret ettiğini söyledi.

İşte ropörtajın o bölümü

Sesi Çok Güzel yarışmasında Mutlu'yu veliahtı olarak gösteren Sibel Can'a ise Mutlu'nun ve ailesinin sitemi büyük.Daha sonra konuşmak istediğini belirten Mutlu'nun ağızından çıkan ikinci cümle "
Sibel Can'dan nefret ediyorum. Yalan konuşuyor" oldu.

Detaylarını aileye sorduğumda ise anne Kaya, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.