Bölge Haber Girişi : 25 Kasım 2009 16:13

Musa'nın zanlısı S.K için tahliye talebi!..

Musa'nın zanlısı S.K için tahliye talebi!..
Musa cinayetinin zanlılarından S.K'nın avukatı Alparslan Başlıca bugün yapılan yer gösterme ve yüzleştirmenin ardından müvekkilinin tahliyesi için savcılığa dilekçe ile müracaatta bulundu.
Erzurum Ajans- Musa cinayetinin zanlılarından ve Musa'nın amcasının oğlu olan şahsın avukatı Alparslan Başlıca bugün yapılan yer gösterme ve yüzleştirmenin ardından müvekkilinin tahliyesi için savcılığa dilekçe ile müracaatta bulundu.

3 Kasım günü okula giderken kaybolan ve 6 gün sonra cesedi bulunan Musa K.'nın(13) öldürülmesi olayı ile ilgili tutuklu olan 2 zanlı S.K. ve B.E.'ye bugün cinayetin işlendiği Devlet Demir Yolları'na ait kullanılmayan metruk gazhanede tatbikat ve yüzleştirme yaptırıldı.

Daha sonra S.K.'nın avukatı Alparslan Başlıca, savcılığa gelerek müvekkilinin tahliye edilmesi için müracaatta bulundu. Başlıca tahliye gerekçesi olarak, "S.K., görgü tanıklarının ifadesi sonrasında tutuklu bulunuyor. Daha sonra B.E.'nin yakalanması üzerine yapılan görgü teşhisinde S.K.'nın olmadığı anlaşıldı. Görgü tanıklarının teşhisinin çürümesi üzerine tahliye talebinde bulunduk" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.