Bölge Haber Girişi : 13 Kasım 2009 00:53

Musa'nın katil zanlısı S.K'nın ağabeyi isyan etti!..

Musa'nın katil zanlısı S.K'nın ağabeyi isyan etti!..
Erzurum'da küçük Musa'nın öldürülmesi olayı ile ilgisi olduğu iddiasıyla tutuklanan şahsın ağabeyi kardeşinin olayla ilgisi olmadığını öne sürerek, "Polis katili bulamayınca suçu kardeşimin üzerine atmaya çalışıyor" iddiasında bulundu.

Erzurum'da küçük Musa'nın öldürülmesi olayı ile ilgisi olduğu iddiasıyla tutuklanan S.K'nı ağabeyi kardeşinin olayla ilgisi olmadığını öne sürerek, "Polis katili bulamayınca suçu kardeşimin üzerine atmaya çalışıyor" iddiasında bulundu.

Adem İbrahim Kang,olay günü olayın zanlısı olduğu öne sürülen kardeşi S.K. ile birlikte Erzurum'a geldiğini ve sanayi bölgesinde bulunan demir doğrama işyerinde hazırladıkları balkon ve merdiven demirlerini boyayarak sahiplerine teslim ettiklerini anlattı.

Adem İbrahim Kang, "Kardeşim gün boyu benimle birlikteydi. Bütün akrabalarımız ve köy halkı buna şahittir. Biz kardeşimle birlikte köye giderken Musa'nın kaçırıldığını öğrendik. Olayla ilgili kardeşimin hiçbir suçu yoktur. Kamera kayıtlarındaki şahıs kesinlikle kardeşim S.K. değildir. Bu başka biridir. Polis olayı çözemediği için suçu kardeşime atmaya çalışmaktadır. Gerçeklerin ortaya çıkarılmasını istiyorum. Kardeşimi hangi delile dayanarak içeriye aldılar anlamıyoruz" dedi.

16 yaşındaki kardeşinin suçsuz olduğunu öne süren Adem İbrahim K., aile arasında herhangi bir anlaşmazlık olmadığını dile getirdi.

Gözaltına alınan kardeşinin Musa'nın kaybolmasından sonra onu aramak için seferber olduğunu belirten ağabey Kang, "Günlerce arkadaşlarıyla Musa'yı aradık hep birlikte. Ama onu bulamadık. Onun öldürülmesi hepimizi yasa boğdu" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.