Erzurum Haber Girişi : 30 Haziran 2015 21:15

Müs-Der kumanya dağıtımına devam ediyor

Müs-Der kumanya dağıtımına devam ediyor
Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi yüzlerce kişiye içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu "Yardım Kolilerinin" dağıtımına başladı.
Erzurumajans-Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi yüzlerce kişiye içinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu "Yardım Kolilerinin" dağıtımına başladı.

İçinde yağ, bulgur, pirinç, çay, şeker, hazır çorba, tuz, reçel, peynir, zeytin gibi 13 ayrı temel gıda maddesinin bulunduğu "Yardım Kolileri" ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim ediliyor.

Yardım kolileri Müs-Der dağıtım ekiplerinin 1 3mahallede muhtarların da katkısı ile belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine büyük bir özen ve incelik içinde veriliyor.

Cemiyet görevlileri yardım kolilerini belirlenen vatandaşları önceden bilgilendirerek evlerine giderek teslim ediyor.

Dernek genel koordinatörü Hatem Taner, "Bayburt genelinde fakirlik ve yoksulluğun en üst düzeyde olduğu ailelere, gıdanın yanı sıra, temizlik malzemesi, kıyafet ve çocuklara yönelik bayramlık giysi yardımlarının da yapıldığını açıkladı. Çalışmalarımızın daha çok aileye ulaşması ve gerçek ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin tespit edilmesi hususunda tüm halkımızı bizleri bilgilendirmeye ve veren el ile alan elin buluşmasına destek sunmaya davet ediyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.