Munsy’nin bahanesi Slimani!

Erzurumsporlu idareciler, sezon başında gol umudu olarak getirdikleri Ridge Munsy’nin kötü olmasına da bir gerekçe buldu, kendileri de işin içinden sıyrılmayı başardı ya, helal olsun valla! Henüz ligde siftahı bile olmayan Munsy’nin gol atamasına karşılık parasal anlamda çok büyük zarar etmediklerini savunan mavi-beyazlı yöneticiler, gerekçe olarak Fenerbahçeli Slimani’yi öne sürüyorlar ki, adeta bir şey diyemiyor, küçük dilimi yutuyorum. Erzurumspor’un Başkan yardımcısı Zafer Aynalı, dün Munsy ile ilgili bir sohbetimizde konuyu FB’li İslam Slimani’ye getirdi ve şunları söyledi ki daha bir şey diyemedim:

‘’Evet, biz sezon sonunda oynadığı takımdaki gollerine istinaden Munsy’y aldık. Ama şu ana kadar hepimizin de malumu olduğu üzere bir türlü gol kaydına muvaffak olamadı. Biz BB Erzurumspor yönetimi olarak bu oyuncuyla bir sezonluğuna 300 bin EURO’ya anlaştık. Ama gelin görün ki koskoca Fener takımı Slimani’ye 3 milyon EURO verdi. Neredeyse bizim Munsy’ye verdiğimizin 10 katı! Munsy kadar Slimani’nin de durumu ortada. Bir yerden baktığımızda çok da üzülemiyoruz. Çok da zarardayız diye düşünmüyoruz’’.

Bu konuyu BB Erzurumspor’un Başkanı Mevlüt Doğan ile de konuştum. Doğan, forvet hattında sorunlu bir sezon yaşadıklarını belirterek, teknik direktör Mehmet Özdilek’in de önerileriyle ara dönemde iki santrafor transferi yapılacağını belirtti, ‘’Bir şeyi net olarak gördük ki futbolda para ile saadet olmuyor. Onu anlıyoruz. Fenerbahçe’nin durumu herkes için bir derstir’’ diye konuştu. Mevlüt Doğan, biri pivot niteliğinde iki santraforun illa ki alınacağını belirtirken, bu oyuncuların takıma direkt katkı sağlamasını hedeflediklerini anlattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.