Siyaset Haber Girişi : 04 Şubat 2018 14:09

Muharrem İnce'den bomba sözler!

Muharrem İnce'den bomba sözler!
Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa aday olan ve kaybeden Muharrem İnce çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Muharrem İnce bu sabah kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 36. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçildi. Kılıçdaroğlu 790 oyla kazanırken, Muharrem İnce ise 447 oyda kalmıştı.

İnce, bu sabah kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

İnce, ilk tweetinde, "Sözde mükerrer 49 imzayı lütuf göstererek bana bağışlayanlar imzasını aldığı 291 delegenin oyunu alamadı. Kendi partinizin delegesinden imza alıp oy alamıyorsanız milletten nasıl oy alacaksınız" ifadelerine yer verdi.

İnce, sonraki paylaşımlarında ise, "127 yeterli imzayı bulamadı, aday olması için 49 imza bağışlıyorum dediğiniz kişi 447 oy aldı. Partide kurduğunuz bu korku düzeniyle mi Türkiye’ye özgürlük getireceksiniz. Sokakta varız, örgüt tabanında varız, gönüllerde varız, onun için bu haklı mücadelemize devam edeceğiz" diye belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.