Bölge Haber Girişi : 26 Ocak 2015 23:34

Müftü Çınar Arapçay'da konferans verdi

Müftü Çınar Arapçay'da konferans verdi
Arpaçay Kaymakamlığı'nca gençlere ve halka yönelik "Gençlik" konulu konferans verildi.
Erzurumajans-Arpaçay Kaymakamlığı'nca gençlere ve halka yönelik "Gençlik" konulu konferans verildi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar tarafından verilen konferansa Kaymakam Faruk Erdem, Kars il Müftüsü Mehmet Genç, daire amirleri, vatandaşlar ve gençler katıldı. Salonun tıklım tıklım dolduğu ve ilçe genelinden geniş katılımın olduğu konferansta günümüz gençliği ele alındı.

Kur-an Kerim tilaveti ile başlayan konferansta günümüz gençliği ve gençlerin yetişmesinde ahlakın önemi, kültürel olarak yetişkinler ve gençlerin birbirlerine karşı olan sorumlulukları, islam dinin gençler arasında doğru ve sağlıklı öğrenilmesinde toplum olarak sorumluluklarımız başlıklı konularda konferans veren Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar esprili anlatımı ile katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Konferans sonunda konuşan Kaymakam Faruk Erdem, Türkiye'de genç nüfusun fazla olduğunu, gençliğin bir milletin ümidi olduğunu, yarınları kendilerine emanet edeceğimiz gençlerin dini ve milli değerler açısından iyi yetiştirilirse gelecekten o derece emin olabileceğini ifade etti.

Program sonunda uzun süredir Arpaçay'da görev yapan ve yakın zamanda Iğdır İl Müftü Yardımcılığı'na tayin olan Müftü Ahmet Gözcü'ye başarılarından dolayı Erdem, tarafından teşekkür plaketi verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.