Türkiye Haber Girişi : 22 Ağustos 2017 15:00

MSB: '7 general emeklilik istedi'

MSB: '7 general emeklilik istedi'
Milli Savunma Bakanlığı, 7 general ve amiralin atamalar öncesi emekliliklerini istediğini ve taleplerin uygun görülerek gerekli işlemlerin yapıldığını açıkladı.
Erzurumajans-Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 7 general ve amiralin atamalar öncesi emeklilik istediği belirtildi.

"SON ATAMALARLA İLGİSİ YOK"

Açıklamada, emeklilik işlemlerinin son atamalarla ilgisinin olmadığı belirtilirken, emeklilik başvurularının 18 Ağustos'ta onaylandığı belirtildi.

"KENDİ İSTEKLERİYLE EMEKLİLİK TALEBİNDE BULUNDULAR"

İşte bakanlıktan yapılan açıklama:

"02 Ağustos 2017 tarihinde icra edilen Yüksek Askeri Şura sonrası general ve amiral atamaları, 20 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli yedi general ve amiralimiz, atama çalışmalarından önce kendi istek ve iradeleriyle emeklilik talebinde bulunmuşlardır.

"EMEKLİLİK BAŞVURULARI 18 AĞUSTOS'TA ONAYLANDI"

Yapılan değerlendirme sonucunda Bakanlığımızca emeklilik başvuruları 18 Ağustos 2017 tarihinde onaylanmıştır.

Söz konusu personelin emeklilik işlemlerinin, 20 Ağustos 2017 tarihinde yayımlanan general/amiral atamalarıyla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.