Bölge Haber Girişi : 05 Aralık 2010 23:43

MMP Genel Başkanı Erzurum'da konuştu!...

MMP Genel  Başkanı Erzurum'da konuştu!...
Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, milliyetçilik ve muhafazakarlığı bir çatı altında toplamak amacıyla yola çıktıklarını söyledi.

Erzurum Ajans-Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, milliyetçilik ve muhafazakarlığı bir çatı altında toplamak amacıyla yola çıktıklarını söyledi.
MMP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, konvoy eşliğinde Erzurum'a gelerek, AVM Kültür Merkezi'ndeki parti programına katıldı. Salondan yükselen 'Başbakan Ahmet' tezahüratına Yılmaz, "Başbakan olma gibi bir arzum yok. Rize'den yokluk içinde alıp varlığa çıkartan, oradan da 23 yaşında peygamberlerin yüz sürdüğü Kudüs'e götüren Allah'ın verdiği makamlar bana yeter." şeklinde cevap verdi.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı idam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, "İp size atıldı, ben o ipi sizden almaya geldim. Onu astığım gün ben de Erzurumla gurur duyacağım. Milliyetçi ve Muhafazakar Parti milletimizin içerisine düştüğü buhran, sıkıntı, fitneyi defetmek üzere kurulmuştur. Milliyetçileri bir tarafa bölen, muhafazakarları bir tarafa bölen Amerika ve İsrail'in inadına onları birleştirmek için kurulmuştur. Biz bölünen milliyetçilik ve muhafazakarlığı bir çatı altında toplayan bir dava için yola çıktık." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.