Bölge Haber Girişi : 01 Haziran 2010 16:28

Minikler buz hokeyi başladı!..

Minikler buz hokeyi başladı!..
Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Kulüplerarası Minikler Buz Hokeyi Ligi maçları başladı.

Erzurum Ajans-Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programında yer alan Kulüplerarası Minikler Buz Hokeyi Ligi maçları başladı.
Erzurum Gençlikspor, Büyükşehir Belediyespor, Polisgücü, Atatürk Üniversitesi ve Okyanusspor’un katıldığı ligde iki maç oynandı. Ligin açılış maçında şampiyonluğun iki iddialı ekibi Erzurum Gençlikspor ile Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Gollü geçen maçta Büyükşehir Belediyespor, rakibini 4-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Günün ikinci maçında ise Okyanusspor ile Atatürk Üniversitesi karşılaştı. Müsabakada Okyanusspor, rakibine yarım düzine gol atarak, sahadan 6-0 galip ayrıldı.
Polisgücü spor ise ilk haftayı bay geçti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Buz Hokeyi Salonu’nda oynanan minikler buz hokeyi ligi maçlarına 10 yaş ve 10 yaş altındaki sporcular katıldı. Yarım sahada oyananan minikler buz hokeyi ligi maçları büyük bir ilgi görüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.