Bölge Haber Girişi : 21 Ekim 2009 17:17

Minibüscüler Odası'ndan 41'inci yıl açılımı!..

Minibüscüler Odası'ndan 41'inci yıl açılımı!..
Erzurum Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Özengiz, 41 yıldan bu yana vatandaşa onurla hizmet ettiklerini söyledi.

Erzurum Ajans-Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Özengiz, makamında yaptığı basın açıklamasında 1969 yılından bu yana Erzurum il merkezinde minibüsçülerin toplu ulaşım konusunda vatandaşa hizmet sunduğunu belirtti.

Hizmet kapsamında minibüsçülerin yüz kızartıcı hiç bir suça karışmadığını belirten Özengiz, bunun da işlerine gösterdikleri değerin göstergesi olduğunu savundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in tavsiyeleri ile muavin uygulamasına son verdiklerini dile getiren Özengiz, bunun da vatandaşa hizmet sunumunda kaliteyi arttırdığını vurguladı.

Minibüs modellerini yükselttiklerini ve vatandaşa kaliteli, sağlıklı ulaşım imkânı sağladıklarına değinen Özengiz, "Muavin uygulamasının kaldırılmasıyla şikayetlerde yüzde 90 azalma yaşandı. Araçların son model olması, şoförlerin genç ve vatandaşla diyalogunun iyi olmasıyla halkımıza sunulan hizmetin kalitesini arttırdık. 41 yıldır büyük bir özveri ve onurla halkımıza hizmet ediyoruz." dedi. (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.