Bölge Haber Girişi : 28 Ocak 2010 13:23

Minderde madalya heyecanı!..

Minderde  madalya heyecanı!..
Yıldızlar ve Gençler serbest güreş ve grekoromen stil güreş il birinciliği müsabakaları yapıldı. Erzurum’da dereceye giren güreşçiler Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil edecekler.

Erzurum Ajans-Cemal Gürsel Spor Salonu Yıldızlar ve Gençler Güreş İl Birinciliğine sahne oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu yönetiminde yapılan güreş il birinciliği müsabakalarında Erzurum’un tanınmış güreş hakemleri düdük çaldı. Yolspor Güreş Sorumlusu ve Pasinler İlçe Güreş Temsilcisi Aslan Sertoğlu’nunda izlediği müsabakalarda Erzurumlu sporseverler güreşe doydu.Serbest ve grekoromen stilde yapılan ve iki gün süren müsabakalara 60 güreşçi katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güreş İl Temsilcisi Ali Eroğlu, Güreş müsabakalarının çok zevkli ve çekişmeli geçtiğinin altını çizerken, ilk üçe giren pehlivanların doğrudan Türkiye Güreş Şampiyonasına katılacaklarını söyledi. Eroğlu, “Yıldızlar ve gençler kategorisinde yaptığımız müsabakalar gerçekten çok çekişmeli geçti. Seyircilerin ilgisi de bizleri sevindirdi. Özellikle yıldız takımımızın Türkiye şampiyonasında büyük başarı göstererek şampiyon olacağına inanıyorum” dedi.

Yapılan güreş şampiyonasında güreşçiler ilk üçe girmek için büyük bir çaba sarf ederken, dereceye giren sporculara madalya verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.