Bölge Haber Girişi : 05 Ocak 2011 11:19

Milliler Bulgaristan'ı ezdi!..

Milliler Bulgaristan'ı ezdi!..
25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda mücadele edecek Türkiye, Bulgaristan ve Slovenya Bayan Buz Hokey Takımları'nın Erzurum Women Cup içerisindeki mücadelesi devam ediyor.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda mücadele edecek Türkiye, Bulgaristan ve Slovenya Bayan Buz Hokey Takımları’nın Erzurum Women Cup içerisindeki mücadelesi devam ediyor. Müsabakaların dünkü bölümünde Slovenya milli takımına 7-0 yenilen bayan milliler, bugün Bulgaristan karşısında hak ettiği bir galibiyet aldı

. Üç periyot halinde oynanan maçta Bulgaristan karşısında ezici bir üstünlük sağlayan millilerimiz, karşılaşmayı 5-0 kazanmayı bildi. Amerikalı Keith McAdams ve yardımcısı Kaan Budak eşliğinde çalışmalarına devam eden Buz Hokeyi Bayan Milli Takımı Perşembe günü saat 17.00’da Slovenya ile rövanş maçına çıkacak. Bu arada Erzurum Women Cup’ta heyecan, yarın 17.00’da oynanacak Bulgaristan-Slovenya maçıyla devam edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.