Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2011 00:41

Milletvekili Yılmaz Erzurum Ajans'ta!..

Milletvekili Yılmaz Erzurum Ajans'ta!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Ajans'ı ziyaret etti.Yeni dönemde hedefleri ve projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, ''Ben herkesin milletvekiliyim'' dedi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tünay Şenocak ile birlikte Erzurum Ajans'ı ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a hedefleri ve projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Erzurum’un Ankara’daki sesi olacağım” dedi.

12 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti’den Erzurum Milletvekili seçilen Adnan Yılmaz, seçim sonrası ilçeleri, sivil toplum ve basın kuruluşlarını ziyaret ederek teşekkür etti, projelerini anlattı.

Seçimlerin galibinin Türkiye ve Erzurum olduğunu söyleyen Yılmaz, “Halkımıza seçim sürecinde bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Erzurum’un ve bölgenin sorunlarını TBMM’nde gündeme getirmek adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Erzurum’un TBMM’nde sesi olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Her zaman Erzurum’daki teşkilatlarımızla, yöneticilerimizle ve halkımızla iç içe olacağız. Vatandaşlarımız rahatlıkla bizlere ulaşıp sorunlarını aktarabilecekler. Ben sadece bize oy verenlerin değil herkesin milletvekiliyim” diye konuştu.


Yılmaz, Erzurum Ajans'ı yakından takip ettiğini de belirterek, ''Basın bizim için çok önemli. Her türlü eleştiri ve öneriye saygı duyuyuyoruz.Anında tarafsız ve hızlı habercilik anlayışı ile şehrimizde olup bitenleri öğreniyoruz. Seçim sürecinde olduğu gibi TBMM'de görev yaptığımız dönemde de Erzurum basınının eleştirileri ve önerilerini dikkate alacağız''dedi.

AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz Erzurum’da muhalefet partilerini de ziyaret ederek helallik isteyeceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.