Siyaset Haber Girişi : 29 Ağustos 2017 14:41

Milletvekili Taşkesenlioğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Milletvekili Taşkesenlioğlu'ndan 30 Ağustos mesajı
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili, Zehra Taşkesenlioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili, Zehra Taşkesenlioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Taşkesenlioğlu, mesajında, "Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk Milletimiz, Ağustos ayı içerisine birçok fetihler sığdırmıştır. Atalarımızın Sultan Alparslan komutasında 946 yıl önce Anadolu'ya ayak basmasıyla başlayan bu şanlı zaferler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında ki Türk Ordusu'nun düşmanı vatanımızdan kovmasıyla devam etmiş, 30 Ağustos genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini sağlamlaştırmıştır" dedi.

"Türk tarihi zaferlerle doludur ancak 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır" diyen AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili, Zehra Taşkesenlioğlu, mesajında şunları kaydetti; "Ülkemizi bölmek, istikrarsızlaştırmak isteyen dış mihraklar, tarihte olduğu gibi günümüzde de boş durmamaktadırlar. Tıpkı 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi bu aziz millete diz çöktürmek istemektedirler. Cumhurbaşkanımız, Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi, "Hayatımız boyunca bizleri beli bükük olarak görmek isteyenlere diyoruz ki Türkiye artık ayağa kalktı, bunu böyle bilesiniz. Ne yaparsanız yapın bu şahlanışın önüne geçemeyeceksiniz. Çünkü biz ancak rükûda eğiliriz."

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekânları cennet, ruhları şâd olsun. Milletimizin tarih sayfasına adını altın harflerle yazdırdığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.