Bölge Haber Girişi : 05 Eylül 2010 16:54

Milletvekili Kavaz'dan köy ziyaretleri!..

Milletvekili Kavaz'dan köy ziyaretleri!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, Oltu'ya bağlı Çamlıbel, Demirtaş, Yarbaşı, Tutmaç ve Özdere köylerine referandum ziyaretinde bulunarak köylü vatandaşlara Neden Evet demeleri gerektiği hakkında bilgiler verdi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, Oltu’ya bağlı Çamlıbel, Demirtaş, Yarbaşı, Tutmaç ve Özdere köylerine referandum ziyaretinde bulunarak köylü vatandaşlara “Neden Evet?” demeleri gerektiği hakkında bilgiler verdi.

Köylü vatandaşların referandumla ilgili sorularına açıklamalarda bulunan Milletvekili Kavaz, daha fazla demokrasi ve hukuk için referandumda “Evet” oyu kullanılması gerektiğini söyledi.

Beraberinde getirdiği “Evet” broşürlerini gittiği köylerde vatandaşlara tek tek dağıtan Kavaz, köylülerin sorunlarını da dinledi.

Sorunların tek tek not eden Kavaz, “Köylü vatandaşlarımızın aşılamayacak bir sorunu yoktur. İlettikleri sorunların en kısa sürede bir çözüme kavuşması için elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki referandumda büyük bir farkla “Evet” çıkması hepimizin önünü açacaktır. Bunun için çalmadık kapı, ulaşılmadık insan bırakmamalıyız. Muhalefet eden vatandaşlarımızı da ziyaret ederek, referandumda oylarını “Evet” yönünde kullanmalarının nedenlerini anlatmalıyız. Bu ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir süreçtir.” dedi.

Bu arada köylere yaptığı ziyaretlerde Milletvekili Kavaz’a AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve partililer eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.