Siyaset Haber Girişi : 04 Şubat 2016 18:48

Milletvekili Ilıcalı'dan DAGC'ye ziyaret

Milletvekili Ilıcalı'dan DAGC'ye ziyaret
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ne (DAGC) ziyarette bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ne (DAGC) ziyarette bulundu. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve beraberinde ki heyetinde katıldığı ziyaret samimi bir atmosferde geçerek fikir alışverişinde bulunuldu. Erzurum'a yönelik çalışmalardan bahseden Mustafa Ilıcalı, "Erzurum'da birçok bakanlığın burada çalışmaları olacak. Enerji bakanının jeotermal enerji ve kömürle çalışan termik santraller çalışmaları olacak. Ulaştırma bakanı hızlı treni Erzurum'a getirecek. Tarım bakanlığının Erzurum'da toplantısı olacak ve Tarım Bakanı burayı çok önemsiyor. Kalkınma bakanlığından KUDAKA'dan DAP'tan bazı projeler yapamaya çalışıyoruz" dedi.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ise ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını ifade ederek Mustafa Ilıcalı'ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.