Eğitim Haber Girişi : 23 Kasım 2016 15:50

Milletvekili Ilıcalı, TEOG sınavı için öğrencilere başarılar diledi

Milletvekili Ilıcalı, TEOG sınavı için öğrencilere başarılar diledi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, TEOG sınavına giren öğrencilere başarılar dileyerek ailelere ve öğretmenlere sınav sürecinde temennilerde bulundu.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, TEOG sınavına giren öğrencilere başarılar dileyerek ailelere ve öğretmenlere sınav sürecinde temennilerde bulundu.

Yurt içi ve yurt dışında 984 merkezde yapılan, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavı maratonu başladı. Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 milyon 190 bin 826 öğrencinin ter döktüğü TEOG sınavına giren öğrencilere başarılar diledi. 35 yılını eğitime vermiş olan Prof. Dr. Ilıcalı, "Sınava giren öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin. Bu evlatlarımız geleceğimizin teminatı. Ailelerden ve öğretmenlerden temennimiz, çocuklarımızın sınavlardaki hassasiyetini göz önünde bulundurarak olumlu yaklaşımlar sergilemeleridir." dedi. Eğitim ve öğretim kurumlarının, çocuklarımızın zihnini bulandıran FETÖ gibi vatan hainlerinden arındırıldığını ifade eden Milletvekili Ilıcalı, "Bu yavrularımız geleceğimizin gençleri, doktorları, mühendisleri, öğretmenleri hatta bu ülkenin yöneticileri olacaklar. Bizim görevimiz, geleceğimiz için teminat oluşturan evlatlarımıza sahip çıkıp, onlara terörden temizlenmiş huzur içinde bir ülke bırakmak olacak." diye belirtti. Ilıcalı, sözlerini "Yavrularımıza girecekleri tüm sınavlarında ve hayatlarında başarılar diliyorum." şeklinde noktaladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.