Siyaset Haber Girişi : 29 Mart 2017 16:15

Milletvekili Ilıcalı, Karayazı'da "neden evet demeliyiz" sorusunu cevapladı

Milletvekili Ilıcalı, Karayazı'da
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum'un Karayazı İlçesi'nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıp esnaf ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum'un Karayazı İlçesi'nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıp esnaf ziyaretinde bulundu. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ilıcalı, 'Neden Evet Demeliyiz' sorusunu madde madde açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte seçim çalışmaları için gittikleri Karayazı'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandılar. Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Ilıcalı ve Sekmen bu buluşmanın ardından Karayazı Kaymakamlığına atanan Ali Fuat Atik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ilıcalı ve Sekmen daha sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatmak için Karayazılıların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programda vatandaşla bir araya geldiler. Milletvekili Ilıcalı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tüm detaylarıyla ele aldığı sunumuyla Karayazılı seçmene 'Neden Evet Demeliyiz' sorusunu örneklerle anlattı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili verdiği kavşak örneği ile dikkat çeken Ilıcalı, "16 Nisan ülkemiz için bir kavşak noktası olacak ve sandıktaki tercihimiz geleceğimizi şekillendirecek." dedi. Eğitim, Sağlık ve Savunma alanındaki gelişmelerde vurgu yapan Ilıcalı "Ülkemizdeki bu gelişmeler Ak Parti'nin getirmiş olduğu siyasi istikrarla oldu. İşte bu istikrarın sürmesi ve Türkiye'nin daha da gelişmesi için , huzur içinde bir gelecek için, 16 Nisan'da kararımızın 'Evet' olması lazım" diye belirtti.

Programın ardından Karayazı esnafını ziyaret eden Ilıcalı, esnafın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili düşüncelerini alarak 16 Nisan'daki tercihin önemini anlattı. Esnaf ziyareti sonrasında Karayazı'nın Yeniköy ve Karaağıl Mahallelerini 'de ziyaret eden Ilıcalı, burada da büyük bir coşku ile karşılandı. Ilıcalı'yı mahalle girişinde ellerindeki 'Evet' yazılarıyla karşılayan mahalle sakinleri ve çocuklar samimi görüntüler oluşturdu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.