Bölge Haber Girişi : 10 Kasım 2009 00:09

Milletvekili Çığlık'tan DAGC'ye ziyaret!..

Milletvekili Çığlık'tan DAGC'ye ziyaret!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde Erzurum'un, yurtiçi ve yurtdışında profesyonelce tanıtımının yapılması gerektiğini söyledi.

Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde Erzurum'un, yurtiçi ve yurtdışında profesyonelce tanıtımının yapılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Çığlık, beraberinde partisinin Erzurum Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ile Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Çığlık, Erzurum'un 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları nedeniyle büyük bir şans yakaladığını belirtti. Olimpiyatlar öncesinde Erzurum'un tanıtımının büyük önem kazandığına vurgu yapan Milletvekili Çığlık, profesyonel ekiplerce şehrin ve Palandöken Dağı'nın tanıtımının yapılması gerekliliğine işaret etti.

Amatör veya gönüllü kişilerce şehrin ulusal ve uluslararası arenalarda tanıtımın yapılamayacağına dikkat çeken Çığlık, "Maalesef Erzurum'un tanıtımını ülkemiz insanına bile yapamıyoruz. Erzurum'un kültür ve kayak turizmini en iyi şekilde ülkemiz ve yabancı ülke insanlarına anlatılabilmesi için profesyonel bir ekibe ihtiyaç var. Yoksa amatörce çalışmalarla Erzurum'u ne ülkemiz insanına ne da yabancı ülkelere anlatabiliriz." diye konuştu.

Milletvekili Çığlık, konuşmasında ayrıca, Erzurum'un süt ve hayvancılık sektöründe Güneydoğu Anadolu Eylem Planı'na dahil edilmesi için de çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.